καλής ποιότητας Δεξαμενές αποθήκευσης νερού αποβλήτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Δεξαμενές αποθήκευσης νερού αποβλήτων για τις πωλήσεις
Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση, μπορώ πάντα να πάρω τη λύση έγκαιρη και στον προϋπολογισμό

—— Micheal Jonson

Ιδιαίτερα συστήστε αυτήν την επιχείρηση! Είμαι ένας ανάδοχος προγράμματος νερό και απόβλητο ύδωρ. Είμαι τόσο ευτυχής να βρώ έναν τέτοιο αξιόπιστο προμηθευτή δεξαμενών.

—— Martin Jäger

Καλή υπηρεσία, πολύ υπομονετική για να με βοηθήσει να βρώ την καλύτερη λύση. Θα αγοράσω περισσότερες δεξαμενές από τους στο κοντινό μέλλον.

—— Koh του William

Η δεξαμενή GFS είναι πολύ ανθεκτική και πολύ αρκετά ισχυρός. Η εργασία εγκαταστάσεων είναι πολύ απλή και γρήγορη για αυτήν την εργασία εργασίας. Συνολικά, η δεξαμενή GFS είναι συστήνει ιδιαίτερα

—— HW Chua

Είμαι Online Chat Now

Center Enamel Co.,Ltd

1 2 3 4
Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Δεξαμενές της ΕΕΚ
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~600
Ιδρύθηκε Έτος : 1989
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

Προσφέρουμε μια σειρά των υπηρεσιών και παίρνουμε το πρόγραμμά σας γίνοντα ομαλά. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ζητήματα ή ερωτήσεις για τις δεξαμενές μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα σας καθοδηγήσουμε ευτυχώς μέσω οποιωνδήποτε ερωτήσεων που να έχετε.

 

Προσαρμοσμένη υπηρεσία προϊόντων

 

Με βάση τις δεξαμενές της ΕΕΚ η έρευνα και αναπτύσσει τη δυνατότητα, οι δεξαμενές της ΕΕΚ μπορούν να αναπτύξουν το νέο τύπο σμάλτων σύμφωνα με τα ειδικά αιτήματα των πελατών, π.χ. το χρώμα δεξαμενών ή η αντιδιαβρωτική δυνατότητα, μέχρι τώρα, δεξαμενές της ΕΕΚ έχει ήδη περισσότερα από 200 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον τύπο σμάλτων.

 

 

 

Σχέδιο δεξαμενών GFS και υπηρεσία επεξεργασίας

 

 

1.CEC τοποθετεί σε δεξαμενή την επαγγελματική ομάδα σχεδίου θα παράσχει τη γρήγορη υπηρεσία σχεδίου επάνω στη λήψη της έρευνας, τα πρότυπα σχεδίου προσαρμόζονται στα διεθνή αμπαρωμένα σμάλτο πρότυπα σχεδίου δεξαμενών AWWA D103-09, και OSHA.

2. Με την προηγμένη CNC τέμνουσα μηχανή λέιζερ και την αυτόματη ψεκάζοντας γραμμή παραγωγής σμάλτων, η δυνατότητα παραγωγής μας μπορεί να φθάσει σε 160 φύλλα/ημέρα, και να σιγουρευτεί κάθε φύλλο έχει την ανώτερη ακρίβεια επεξεργασίας και τη σταθερή απόδοση επιστρώματος.

 

 

Ποιοτικός έλεγχος

 

ποιοτικός έλεγχος

 

Να σιγουρευτεί την ποιότητα των προϊόντων μπορεί να συναντηθεί με τα διεθνή πρότυπα, θα πάρουμε την επιθεώρηση μετά από κάθε βήμα επεξεργασίας, όπως η δοκιμή διακοπών 1500V, ντύνοντας τη δοκιμή πάχους, ντύνοντας τη δοκιμή προσκόλλησης και ούτω καθεξής. Με την ακριβή επιθεώρηση της επαγγελματικής QC ομάδας, η ποιότητα φύλλων σμάλτων μας ήδη ευρέως εγκρίνεται από τους πελάτες και εξάγεται ήδη σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές.

 

Συσκευασία και μεταφορά

 

1. Επαγγελματική συσκευασία εξαγωγής για την ωκεάνια αποστολή: όλα τα φύλλα σμάλτων προστατεύονται από τον αφρό PE, κατόπιν συσκευάζονται με το ξύλινο κιβώτιο ή την ξύλινη παλέτα.

2. Υπηρεσία μεταφορών: Σε ικανό να παρέχουν την καλύτερη υπηρεσία, οι δεξαμενές της ΕΕΚ μπορούν να βοηθήσουν με την ωκεάνια ρύθμιση ναυτιλίας μόλις τα cargos είναι έτοιμα.

 

 

Υπηρεσία εγκατάστασης

 

εγκατάσταση

Υπάρχουν 2 επιλογές να επιλέξουν για τις υπερπόντιες υποστηρίξεις εγκαταστάσεων: 1. Παρέχουμε τα εργαλεία εγκαταστάσεων και στέλνουμε την εγκατάσταση 1 - 2 συμβουλευόμαστε στο σημείο προγράμματος που βοηθά με την εγκατάσταση. 2. Παρέχουμε τα εργαλεία εγκαταστάσεων και στέλνουμε την ομάδα εγκαταστάσεων στο σημείο προγράμματος, υπεύθυνο για την εργασία εγκαταστάσεων των δεξαμενών.

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

Οι δεξαμενές GFS μπορούν να παρέχουν τη ζωή υπηρεσιών 30 ετών σχεδόν χωρίς οποιαδήποτε συντήρηση σε καθημερινή λειτουργία. Επιπλέον, οι δεξαμενές της ΕΕΚ υπόσχονται σε 5 έτη ποιοτικής εξουσιοδότησης για όλο το τέρμα δεξαμενών μιά φορά την εγκατάσταση. Αυτό είναι η δέσμευσή μας για όλους τους πελάτες. 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Center Enamel Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. melody wong

Τηλ.:: 0086-18520168185

Φαξ: 86-020-34112006

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)