Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑναερόβια δεξαμενή αυτόκαυστων

Διπλή δεξαμενή αυτόκαυστων επιστρώματος αναερόβια για τη βιομηχανία επεξεργασίας απόβλητου ύδατος/την αμπαρωμένη δεξαμενή χάλυβα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Δεξαμενές αποθήκευσης νερού αποβλήτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Δεξαμενές αποθήκευσης νερού αποβλήτων για τις πωλήσεις
Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση, μπορώ πάντα να πάρω τη λύση έγκαιρη και στον προϋπολογισμό

—— Micheal Jonson

Ιδιαίτερα συστήστε αυτήν την επιχείρηση! Είμαι ένας ανάδοχος προγράμματος νερό και απόβλητο ύδωρ. Είμαι τόσο ευτυχής να βρώ έναν τέτοιο αξιόπιστο προμηθευτή δεξαμενών.

—— Martin Jäger

Καλή υπηρεσία, πολύ υπομονετική για να με βοηθήσει να βρώ την καλύτερη λύση. Θα αγοράσω περισσότερες δεξαμενές από τους στο κοντινό μέλλον.

—— Koh του William

Η δεξαμενή GFS είναι πολύ ανθεκτική και πολύ αρκετά ισχυρός. Η εργασία εγκαταστάσεων είναι πολύ απλή και γρήγορη για αυτήν την εργασία εργασίας. Συνολικά, η δεξαμενή GFS είναι συστήνει ιδιαίτερα

—— HW Chua

Είμαι Online Chat Now

Διπλή δεξαμενή αυτόκαυστων επιστρώματος αναερόβια για τη βιομηχανία επεξεργασίας απόβλητου ύδατος/την αμπαρωμένη δεξαμενή χάλυβα

Κίνα Διπλή δεξαμενή αυτόκαυστων επιστρώματος αναερόβια για τη βιομηχανία επεξεργασίας απόβλητου ύδατος/την αμπαρωμένη δεξαμενή χάλυβα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλή δεξαμενή αυτόκαυστων επιστρώματος αναερόβια για τη βιομηχανία επεξεργασίας απόβλητου ύδατος/την αμπαρωμένη δεξαμενή χάλυβα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CEC TANKS
Πιστοποίηση: ISO 9001:2008, AWWA D103 , OSHA , BSCI
Αριθμό μοντέλου: w

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: $5000~$20000 one set
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πολυ-αφρός PE μεταξύ πιάτων κάθε δύο χάλυβα ξύλινη παλέτα και ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 10-30 ημέρες μετά από την κατάθεση λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 60 σύνολα ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
πάχος της επίστρωσης: 0.25mm~0.40mm & διπλό επίστρωμα διάρκεια ζωής: ≥30 έτη
Δοκιμή διακοπών: >1500v Ικανότητας: 20 μ ³ σε 18.000 μ ³
Οξύ και απόδειξη αλκαλικότητας: τυποποιημένα κοστούμια επιστρώματος για PH3 - PH11, ειδικά κοστούμια επιστρώματος για PH1 - PH14

Αμπαρωμένες εφαρμογές δεξαμενών χάλυβα για την αναερόβια χώνευση στην επεξεργασία απόβλητου ύδατος βιομηχανική

 

Ο γυαλί-λιώνω--χάλυβας (GFS), επίσης γνωστό ως γυαλί-ευθυγραμμίζω-χάλυβα το (GLS) και δεξαμενή αποθήκευσης βιοαερίων, αυτά τα ονόματα όλα σημαίνει το ίδιο πράγμα. Αυτό είναι η μόνη δεξαμενή τελειώνει όπου δύο υλικά λιώνονται μαζί για να επιτύχουν το καλύτερο και τα δύο: η δύναμη και η ευελιξία του χάλυβα συνδύασαν με την αντίσταση διάβρωσης του γυαλιού. Η υψηλής θερμοκρασίας τήξη του γυαλιού στο χάλυβα που βάζεται φωτιά σε 850°C οδηγεί σε ένα αδρανές, ανθεκτικό τέρμα. Εφαρμοσμένη και εσωτερικός και εξωτερικός, η τεχνολογία GFS είναι σε θέση να αντισταθεί τις ακαμψίες του εργοτάξιου οικοδομής και να παρέχει πολλά έτη χωρίς προβλήματα υπηρεσίας στα σκληρά περιβάλλοντα.

 

 

Προδιαγραφή:

Κατηγορία Προδιαγραφή
Χρώμα επιστρώματος Σκούρο μπλε, ή προσαρμόζοντας χρώματα
Πάχος επιστρώματος 0.25~0.40mm, διπλή διπλή πυρκαγιά επιστρώματος
Οξύ και απόδειξη αλκαλικότητας Τυποποιημένο pH: 3~11, ειδικό pH: 1~14
Προσκόλληση 3,450N/cm
Ελαστικός Όπως το φύλλο χάλυβα, περίπου 500kN/mm
Σκληρότητα 6.0 Mohs
Ζωή υπηρεσιών ≥30 έτη
Δοκιμή διακοπών >1500V

 

Η αναερόβια χώνευση χρησιμοποιείται ευρέως ως πηγή ανανεώσιμης ενέργειας. Η διαδικασία παράγει ένα βιοαέριο που αποτελείται από το μεθάνιο, το διοξείδιο του άνθρακα, το σουλφίδιο υδρογόνου και τα ίχνη άλλων αερίων «μολυσματικών παραγόντων». Αυτό το βιοαέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα στις συνδυασμένες μηχανές αερίου θερμότητας και δύναμης ή να αναβαθμιστεί φυσικό αέριο-ποιοτικό biome thane. Θρεπτικός-πλούσιος ο χωνευτικός που παράγεται επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα, όπως: ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΉΡΑΣ CSTR, UASB, SBR, EGSB, USR, Κ.ΛΠ.

 

Τα περισσότερα αναερόβια αυτόκαυστα πρέπει να μονωθούν έτσι ώστε η κατάλληλη λειτουργούσα θερμοκρασία μπορεί να διατηρηθεί ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Για να συναντηθούν ότι η δεξαμενή της ΕΕΚ απαίτησης μπορεί να παρέχει τα κάθετα ή οριζόντια μονώνοντας συστήματα που κατασκευάζονται για τη συγκεκριμένη δεξαμενή στην οποία θα εγκατασταθεί και μεταβλητό πάχος βασισμένο στις απαιτήσεις κυρίων του έργου.

 

Κριτήριο & πιστοποιητικά σχεδίου: :

Awwa-d103-09 – Πιό πρόσφατη έκδοση των προτύπων AWWA για τις «εργοστάσιο-ντυμένες αμπαρωμένες δεξαμενές χάλυβα για την αποθήκευση νερού»

EN28765 -: «Γυάλινα και σμάλτα πορσελάνης – σχέδιο των αμπαρωμένων δεξαμενών χάλυβα για την αποθήκευση ή την επεξεργασία του νερού ή των δημοτικών ή βιομηχανικών αποβλήτων αποχέτευσης και της λάσπης»

NSF/ANSI 61 - αποτελέσματα συστατικό-υγείας πόσιμου νερού (NSF 61).

OSHA - Διοίκηση ασφάλειας και υγιεινής στην εργασία (OSHA)

 

 

 

Διάγραμμα μεγέθους δεξαμενών:

Η μεγάλη έκταση της ΕΕΚ των δεξαμενών είναι διαθέσιμη στα μεγέθη που απαριθμούνται στον πίνακα κατωτέρω (η ικανότητα δεξαμενών είναι από 18m σε 21,000m3)

Διάγραμμα μεγέθους δεξαμενών

 

 

Τομείς εφαρμογής συμπεριλαμβανομένου:

  • Δημοτικός: Στο δημοτικό περιβάλλον αυτές οι δεξαμενές χρησιμοποιούνται για το πόσιμο νερό, την επεξεργασία λυμάτων, την επεξεργασία απόβλητου ύδατος και την αναερόβια χώνευση.
  • Βιομηχανικός: Οι βιομηχανικές εφαρμογές που ικανοποιούν περιλαμβάνουν την αποθήκευση και τη διαδικασία αποβλήτων αποχέτευσης, τη βιομηχανική πέψη αποβλήτων αποχέτευσης, την αποθήκευση νερού διαδικασίας και τη μαζική αποθήκευση στερεών.
  • Γεωργικός: Για τη γεωργία, οι δεξαμενές γυαλί-λιώνω--χάλυβα χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πηλού, την παραγωγή βιοαερίων και το σιτάρι και τα σιλό χορτονομής.
  • Να εξαγάγει: Η σκληρή αντίσταση χημικών ουσιών και γδαρσίματος των δεξαμενών και των σιλό γυαλί-λιώνω--χάλυβα τους καθιστά ιδανικούς για τις εφαρμογές αποθήκευσης και διαδικασίας.

 

 

 

CWho είμαστε;

Η Co. κεντρικών σμάλτων, ΕΠΕ έχει κατασκευάσει και έχει εγκαταστήσει μια πλήρη γραμμή αμπαρωμένων δεξαμενών χάλυβα και δεξαμενών αποθήκευσης σμάλτων για το πόσιμο νερό, το απόβλητο ύδωρ, την πυροπροστασία, τη συγκομιδή βροχής και τις βιο βιομηχανίες ενεργειακών αυτόκαυστων από το 1989.

 

 

Πλεονεκτήματα της ΕΕΚ:

  • Δυνατότητα Ε&Α

Με σχεδόν 30 έτη εμπειρίας στη σμαλτώνοντας βιομηχανία, Co. κεντρικών σμάλτων, το ΕΠΕ έχει γίνει ο μεγαλύτερος και επαγγελματικότερος κατασκευαστής δεξαμενών σμάλτων στην Κίνα.

Καθιερώσαμε ήδη μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α και προωθήσαμε το εργαστήριο. Με αυτήν την ισχυρή δυνατότητα Ε&Α σμάλτωσης, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τα διάφορα αιτήματα των πελατών.

 

 

 

Αναφορά προγράμματος

Διπλή δεξαμενή αυτόκαυστων επιστρώματος αναερόβια για τη βιομηχανία επεξεργασίας απόβλητου ύδατος/την αμπαρωμένη δεξαμενή χάλυβα

Στοιχεία επικοινωνίας
Center Enamel Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss.Melody wong

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα