Αρχική Σελίδα

Center Enamel Co.,Ltd

Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση, μπορώ πάντα να πάρω τη λύση έγκαιρη και στον προϋπολογισμό

—— Micheal Jonson

Ιδιαίτερα συστήστε αυτήν την επιχείρηση! Είμαι ένας ανάδοχος προγράμματος νερό και απόβλητο ύδωρ. Είμαι τόσο ευτυχής να βρώ έναν τέτοιο αξιόπιστο προμηθευτή δεξαμενών.

—— Martin Jäger

Καλή υπηρεσία, πολύ υπομονετική για να με βοηθήσει να βρώ την καλύτερη λύση. Θα αγοράσω περισσότερες δεξαμενές από τους στο κοντινό μέλλον.

—— Koh του William

Η δεξαμενή GFS είναι πολύ ανθεκτική και πολύ αρκετά ισχυρός. Η εργασία εγκαταστάσεων είναι πολύ απλή και γρήγορη για αυτήν την εργασία εργασίας. Συνολικά, η δεξαμενή GFS είναι συστήνει ιδιαίτερα

—— HW Chua

Είμαι Online Chat Now

Center Enamel Co.,Ltd

1 2 3 4
Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Δεξαμενές της ΕΕΚ
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~600
Ιδρύθηκε Έτος : 1989
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Περίπου εμείς

 

Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. κεντρικών σμάλτων, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1989, τώρα έχει γίνει ήδη το επαγγελματικότερο γυαλί που λιώνεται στις δεξαμενές χάλυβα/GFS manufactory στην Κίνα. Με της επιχείρησης ταχέως αναπτυσσόμενης αυτά τα έτη και όπως το σφαιρικό γυαλί ελίωσε στον προμηθευτή δεξαμενών χάλυβα, οι δεξαμενές της ΕΕΚ έχουν εξαγάγει στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Ισημερινό, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και πολλές άλλες χώρες.

 

Το γυαλί που λιώνεται στις δεξαμενές το /glass χάλυβα (GFS) που ευθυγραμμίζεται στις δεξαμενές χάλυβα (GLS)/οι δεξαμενές σμάλτων χρησιμοποιείται συνήθως για την αποθήκευση πόσιμου νερού, την επεξεργασία απόβλητου ύδατος, την αγροτική βιοενέργεια, την ξηρά μαζική αποθήκευση γεωργίας και πολλούς άλλους τομείς εφαρμογής.

 

GFS τοποθετεί σε δεξαμενή τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι:

1. Ανώτερη αντιδιαβρωτική απόδοση. 

2. Τουλάχιστον ζωή υπηρεσιών προϊόντων 30 ετών. 

3. Πολύ εύκολος και γρήγορος για την εγκατάσταση.

4. Ο όγκος δεξαμενών μπορεί να επεκταθεί και μετακινούμενος. 

5. Πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης μετά από την εγκατάσταση.

 

Μετά από την ανάπτυξη των δεκαετιών με την επεξεργασία των προϊόντων σμάλτων, οι δεξαμενές της ΕΕΚ γίνονται ήδη σμαλτώνοντας εμπειρογνώμονας σε αυτόν τον τομέα, έχουμε το επαγγελματικό εργαστήριο και τμήμα Ε&Α., επιπλέον, πρέπει «να ξέρουμε - πώς» για το σμάλτο τεχνολογία και περισσότερα από 200 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το σμάλτο αναμιγνύουν για την κατασκευή αδιάλυτου υαλοβερνικώματος τους τύπους. Επειδή η πρώτη ύλη «υαλοβερνικώματα σμάλτων «αναπτύσσεται επίσης και παράγεται από μας, οι δεξαμενές της ΕΕΚ μπορούν πολύ καλύτερος έλεγχος η ποιότητα του προϊόντος και το κόστος.

 

Βασισμένος στην Κίνα, που εξοπλίζεται με τις περισσότερες προηγμένες γραμμές παραγωγής, που σχεδιάζονται σύμφωνα με AWWA D103-09/το ISO 28765, εφαρμόστε τα διεθνή QC πρότυπα, οι δεξαμενές της ΕΕΚ μπορούν να παρέχουν στην ανώτερη λύση δεξαμενών ένα οικονομικότερο κόστος, να μεγιστοποιήσουν την απόδοση δαπανών των πελατών.

 

Με τη γρήγορη ανάπτυξη, η αποστολή αυτών των ετών δεξαμενών της ΕΕΚ είναι να είσαι ο ηγέτης του γυαλιού που λιώνεται στη βιομηχανία δεξαμενών χάλυβα και να επιτραπούν περισσότεροι πελάτες για να έχει την ευκαιρία να επιλέξει τις καλύτερες δεξαμενές GFS με το λογικότερο κόστος. 

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να μεταφορτώσει το φυλλάδιο της επιχείρησής μας κατωτέρω,

Κατάλογος-κέντρο Enamel.pdf

 

 

 

 

Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Center Enamel Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. melody wong

Τηλ.:: 0086-18520168185

Φαξ: 86-020-34112006

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)