Αρχική Σελίδα

Center Enamel Co.,Ltd

Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση, μπορώ πάντα να πάρω τη λύση έγκαιρη και στον προϋπολογισμό

—— Micheal Jonson

Ιδιαίτερα συστήστε αυτήν την επιχείρηση! Είμαι ένας ανάδοχος προγράμματος νερό και απόβλητο ύδωρ. Είμαι τόσο ευτυχής να βρώ έναν τέτοιο αξιόπιστο προμηθευτή δεξαμενών.

—— Martin Jäger

Καλή υπηρεσία, πολύ υπομονετική για να με βοηθήσει να βρώ την καλύτερη λύση. Θα αγοράσω περισσότερες δεξαμενές από τους στο κοντινό μέλλον.

—— Koh του William

Η δεξαμενή GFS είναι πολύ ανθεκτική και πολύ αρκετά ισχυρός. Η εργασία εγκαταστάσεων είναι πολύ απλή και γρήγορη για αυτήν την εργασία εργασίας. Συνολικά, η δεξαμενή GFS είναι συστήνει ιδιαίτερα

—— HW Chua

Είμαι Online Chat Now

Center Enamel Co.,Ltd

1 2 3 4
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Δεξαμενές της ΕΕΚ
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~600
Ιδρύθηκε Έτος : 1989
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Περίπου εμείς

 

Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. τεχνολογίας Zhengzhong Shijiazhuang, ΕΠΕ (κεντρικό σμάλτο) είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που αφιερώνεται στο σχέδιο και την επεξεργασία των αμπαρωμένων δεξαμενών αποθήκευσης από το 1989. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει τις δεξαμενές γυαλί-λιώνω--χάλυβα (GFS), τις δεξαμενές SS, που σμαλτώνονται cookware και το λούστρο σμάλτων. Με επαγγελματική σμαλτώνοντας ομάδα Ε&Α και περισσότερα από 20 σμαλτώνοντας διπλώματα ευρεσιτεχνίας, Co. κεντρικών σμάλτων, το ΕΠΕ έχει γίνει ο ηγέτης στην αμπαρωμένη βιομηχανία δεξαμενών της Ασίας. Πιστοποιείται στο ISO 9001, NSF/ANSI 61, ISO 28765, LFGB, BSCI, ISO 45001, ISO 24001 και άλλα διεθνή πρότυπα.

Το κεντρικό σμάλτο είναι όχι μόνο ο πρώτος κατασκευαστής στην Κίνα που παράγει τις δεξαμενές γυαλί-λιώνω--χάλυβα, αλλά και τον πιό πεπειραμένο επαγγελματικό αμπαρωμένο κατασκευαστή δεξαμενών στην Ασία. Η εφαρμοσμένη μηχανική & το σχέδιο, η δοκιμή προϊόντων και το ποιοτικό σύστημα των δεξαμενών γυαλί-λιώνω--χάλυβα κεντρικών σμάλτων είναι στην ακριβή συμφωνία με AWWA D103-09, OSHA, ISO 28765, NSF/ANSI 61, NFPA και άλλα διεθνή πρότυπα. Οι δεξαμενές γυαλί-λιώνω--χάλυβα κεντρικών σμάλτων χρησιμοποιούνται άγρια στην κατανάλωση/το πόσιμο νερό, τα βιομηχανικά απόβλητα αποχέτευσης, τα δημοτικά λύματα, τη βιοενέργεια, την αλυσίβα υλικών οδόστρωσης, τη γεωργία και άλλες εφαρμογές. Μέχρι το 2021, οι κεντρικές αμπαρωμένες σμάλτο δεξαμενές έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 80 χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Μαλαισίας, της Ινδονησίας, της Ρωσίας, των Ε.Α.Ε., του Παναμά, της Βραζιλίας και της Νότιας Αφρικής ect. Η ανώτερη ποιότητα δεξαμενών και η γρήγορη υπηρεσία μας μας κερδίζουν παγκοσμίως αναγνώριση.

Γιατί επιλέξτε ο γυαλί-λιώνω--χάλυβας κεντρικών σμάλτων τοποθετεί σε δεξαμενή:

Περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας στην Ε&Α τεχνολογίας σμάλτωσης

Το μόνο GFS τοποθετεί σε δεξαμενή τον κατασκευαστή που παράγει επίσης το υαλοβερνίκωμα σμάλτων, ικανό να ρυθμίσει τον τύπο για να εξασφαλίσει την ποιότητα σμάλτωσης.

Ακριβές σχέδιο τυποποιημένο AWWA D103-09, OSHA, NSF61, EN28765 και NFPA κ.λπ. εφαρμοσμένης μηχανικής

Το μόνο GFS τοποθετεί σε δεξαμενή την κατασκευή στην Κίνα που μπορεί να γίνει αποδεκτή ευρέως από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ αγορά για πολλά χρόνια.

Συνεργαστείτε με τις γνωστές διεθνείς εταιρίες

Paques, Veolia, Coca-Cola, Sabesp, Wilmar, PetroChina, Heineken, AbInBev, Porsche, Sinopec κ.λπ.

Επαγγελματική πείρα με τη διεθνή αγορά

Επιτυχές GFS τοποθετεί σε δεξαμενή τις αναφορές προγραμμάτων σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Σαν σημαντικό προμηθευτή συστημάτων συγκράτησης με περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας, Co. κεντρικών σμάλτων, το ΕΠΕ αναμένει ειλικρινά να καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και να έχει τη συνεχή συμβολή στην ανάπτυξη της βιομηχανίας.

 

 

 

Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Center Enamel Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. melody wong

Τηλ.:: 0086-18520168185

Φαξ: 86-020-34112006

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)