Αρχική Σελίδα

Center Enamel Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση, μπορώ πάντα να πάρω τη λύση έγκαιρη και στον προϋπολογισμό

—— Micheal Jonson

Ιδιαίτερα συστήστε αυτήν την επιχείρηση! Είμαι ένας ανάδοχος προγράμματος νερό και απόβλητο ύδωρ. Είμαι τόσο ευτυχής να βρώ έναν τέτοιο αξιόπιστο προμηθευτή δεξαμενών.

—— Martin Jäger

Καλή υπηρεσία, πολύ υπομονετική για να με βοηθήσει να βρώ την καλύτερη λύση. Θα αγοράσω περισσότερες δεξαμενές από τους στο κοντινό μέλλον.

—— Koh του William

Η δεξαμενή GFS είναι πολύ ανθεκτική και πολύ αρκετά ισχυρός. Η εργασία εγκαταστάσεων είναι πολύ απλή και γρήγορη για αυτήν την εργασία εργασίας. Συνολικά, η δεξαμενή GFS είναι συστήνει ιδιαίτερα

—— HW Chua

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Έλεγχος ποσότητας

 

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι απέραντης σπουδαιότητας και συμβάλλει άμεσα στη φήμη και την ανάπτυξη ενός κατασκευαστή. Επομένως, καταβάλλουμε με συνέπεια προσπάθειες στην ενίσχυση της διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου μας σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής από τις πρώτες ύλες που αγοράζουν τελειωμένος - επιθεώρηση προϊόντων, για να βεβαιώσουμε ότι όλες οι δεξαμενές γυαλί-λιώνω--χάλυβα που παραδίδονται από το κεντρικό σμάλτο καλύπτουν τις διεθνείς ποιοτικές απαιτήσεις.

 

Επιθεώρηση & ανάλυση των εισερχόμενων πρώτων υλών

 

Επιθεώρηση & ανάλυση των εισερχόμενων πρώτων υλών

 

Το σχέδιο δειγματοληψίας batch-από-batch για την ανάκτηση, σιγουρεύεται ότι η πραγματική λειτουργία προσαρμόζεται στα πρότυπα δεδομένου ότι όλα τα εισερχόμενα υλικά πρέπει να επιθεωρηθούν για την ποιότητα.

 

Όξινη & αλκαλική δοκιμή αντίστασης

 

Όξινη & αλκαλική δοκιμή αντίστασης

 

Χρήση 10g του στερεού κιτρικού ανθρακικού άλατος νατρίου acidor στερεού αραιωμένος με 100mldistilledwater (λύση κιτρικού οξέος 10%/ανθρακικού άλατος νατρίου 10%) για να εξετάσει την όξινη και αλκαλική αντίσταση της σμαλτωμένης επιτροπής.

 

1500V δοκιμή διακοπών

 

1500V δοκιμή διακοπών

 

Το κεντρικό σμάλτο διευθύνει τη δοκιμή διακοπών 1500V στις διπλές πλευρές όλων των παραχθε'ντων φύλλων, για να σιγουρευτούν όλα τα παραδοθε'ντα φύλλα πρόκειται στον καλύτερο ποιοτικό όρο με μηά ασυνέχεια.

 

Δοκιμή αντίκτυπου

 

Δοκιμή αντίκτυπου

 

Χρησιμοποιήστε την υδραυλική μηχανή (που πιέζει μέχρι 15MPa) για να εξετάσετε την απόδοση τήξης της σμαλτωμένης επιτροπής, σιγουρευτείτε για να προσφέρετε την αυξανόμενη μακροζωία, δυνατότητα να αντισταθεί η υψηλότερη μηχανική πίεση και να παρασχεθεί μια ασφαλής λύση στην πρόκληση των εφαρμογών αποθήκευσης.

 

Δοκιμή πάχους επιστρώματος

 

Δοκιμή πάχους επιστρώματος

 

Χρησιμοποιήστε τους μετρητές πάχους επιστρώματος για να εξετάσετε το πάχος επιστρώματος σμάλτωσης, σιγουρεύεται ο γυαλί-λιώνω--χάλυβας ότι του κεντρικού σμάλτου τοποθετεί σε δεξαμενή το πάχος επιστρώματος σμάλτωσης είναι στην τυποποιημένη σειρά.

 

Τοποθετήστε σε δεξαμενή τη δοκιμή συνέπειας χρώματος

 

Τοποθετήστε σε δεξαμενή τη δοκιμή συνέπειας χρώματος

 

Για να σιγουρευτούν το διαφορετικό πάχος τα φύλλα από τις διαφορετικές batch μπορούν να έχουν την ίδια σκιά χρώματος, όχι μόνο να χρωματίσει τις χρωστικές ουσίες αλλά alsoe τα φύλλα πρέπει να εξεταστούν χωριστά από colorimeter.

 

Δοκιμή κλίμακας ψαριών

 

Δοκιμή κλίμακας ψαριών

 

Τεθειμένος ένα πρότυπα σμάλτωσε την επιτροπή στο φούρνο και η πυρκαγιά σε 400 ℃ για μια ώρα, εάν κανένα πρόβλημα κλίμακας ψαριών δεν συμβαίνει ότι έπειτα σημαίνει ολόκληρο το ποιοτικό αποτέλεσμα επεξεργασίας batch ικανοποιεί.

 

 

 

 

 

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:NSF61 certificate

  Αριθμός:9662

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-02-14

  Πεδίο εφαρμογής / Range:drinking water, portable water storage

  Που εκδίδονται από:IAPMO R&T

 • Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ISO9001

  Αριθμός:CN-00215Q16273R1M

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-10-26

  Ημερομηνία λήξης:2018-10-25

  Πεδίο εφαρμογής / Range:enamel tank

  Που εκδίδονται από:IQNET and CQM

 • Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:FDA

  Αριθμός:RJS1212815A

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-07-06

  Πεδίο εφαρμογής / Range:LEDAR sealant

  Που εκδίδονται από:RJS center

 • Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:BSCI

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-03-27

 • Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:LFGB

  Ημερομηνία Έκδοσης:2012-08-21

Στοιχεία επικοινωνίας
Center Enamel Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. melody wong

Τηλ.:: 0086-18520168185

Φαξ: 86-020-34112006

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)