Αρχική Σελίδα

Center Enamel Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Center Enamel Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση, μπορώ πάντα να πάρω τη λύση έγκαιρη και στον προϋπολογισμό

—— Micheal Jonson

Ιδιαίτερα συστήστε αυτήν την επιχείρηση! Είμαι ένας ανάδοχος προγράμματος νερό και απόβλητο ύδωρ. Είμαι τόσο ευτυχής να βρώ έναν τέτοιο αξιόπιστο προμηθευτή δεξαμενών.

—— Martin Jäger

Καλή υπηρεσία, πολύ υπομονετική για να με βοηθήσει να βρώ την καλύτερη λύση. Θα αγοράσω περισσότερες δεξαμενές από τους στο κοντινό μέλλον.

—— Koh του William

Η δεξαμενή GFS είναι πολύ ανθεκτική και πολύ αρκετά ισχυρός. Η εργασία εγκαταστάσεων είναι πολύ απλή και γρήγορη για αυτήν την εργασία εργασίας. Συνολικά, η δεξαμενή GFS είναι συστήνει ιδιαίτερα

—— HW Chua

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Ο γυαλί-λιώνω--χάλυβας τοποθετεί σε δεξαμενή τα βήματα παραγωγής

   

  Η τήξη μεταξύ του φύλλου χάλυβα και του επιστρώματος γυαλιού είναι πολύ σημαντική για γυαλί-λιώνω-στη δεξαμενή χάλυβα, επειδή επηρεάζει άμεσα τη ζωή υπηρεσιών δεξαμενών GFS. Προκειμένου να παρασχεθεί υψηλός - ποιοτικό προϊόν στους πελάτες μας, έλεγχος συμπεριφοράς κεντρικών σμάλτων αυστηρός ποιοτικός πολύ από την πρώτη ύλη στο τελικό προϊόν. Πριν από τη μαζική παραγωγή, η πρώτη ύλη και η μικρή δοκιμή δειγμάτων πρέπει να γίνουν για να ελέγξουν την ποιότητα της πρώτης ύλης και της τήξης μεταξύ του επιστρώματος και της επιτροπής χάλυβα, εάν η κατάλληλη έπειτα μαζική παραγωγή θα πραγματοποιηθεί. Οι δεξαμενές παράγονται στην αυτόματη γραμμή παραγωγής, για να σιγουρευτούν τον καλό και σταθερό ποιοτικό έλεγχο. Μετά από την παραγωγή που όλες οι επιτροπές χάλυβα πρέπει να είναι δοκιμασμένη ως το 1500 δοκιμή διακοπών σπινθήρων Β, όλες οι επιτροπές χάλυβα είναι ασυνέχεια 0.

   

   

  CNC κοπή λέιζερ

   

  CNC κοπή λέιζερ

   

  Εισάγοντας το επιβεβαιωμένο σχέδιο στον υπολογιστή, οι τρύπες μπουλονιών και οι ενάρξεις θα κοπούν

  CNC στην τέμνουσα μηχανή λέιζερ αυτόματα.

   

  Προγενέστερη επεξεργασία χάλυβα - ανατίναξη πυροβολισμών

   

  Προγενέστερη επεξεργασία χάλυβα - ανατίναξη πυροβολισμών

   

  Η ανατίναξη πυροβολισμών σύμφωνα με τα πρότυπα SSPC SP10, επιφάνεια χάλυβα είναι στο ασημένιο άσπρο χρώμα

   

  Κάμψη αψίδων

   

  Κάμψη αψίδων

   

  Μετά από την ανατίναξη πυροβολισμών, ανάγκη επιτροπής χάλυβα να είναι κλίση αψίδων σε ένα ακτίνιο σύμφωνα με τη διάμετρο δεξαμενών.

   

  Αυτόματος ψεκασμός σμάλτων

   

  Αυτόματος ψεκασμός σμάλτων

   

  Ψεκάστε το επίστρωμα γυαλιού και στην δύο πλευρά των επιτροπών χάλυβα αυτόματα. Το πάχος επιστρώματος ελέγχεται μέσα σε 230 μικρό σε 450 μικρό.

   

  Υψηλής θερμοκρασίας φούρνος σηράγγων

   

  Υψηλής θερμοκρασίας φούρνος σηράγγων

   

  Μετά από να σμαλτώσει και να ξεράνει, βάζοντας φωτιά έπειτα επιτροπές χάλυβα στο φούρνο στις θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 850℃ -940℃, το οποίο διευκολύνει τις ενδιάμεσες αντιδράσεις τήξης που συνδυάζουν τα δύο υλικά.

   

  Επιθεώρηση προϊόντων

   

  Επιθεώρηση προϊόντων

   

  Ανάγκη ποιοτικής επιθεώρησης να διευθυνθεί μετά από την παραγωγή, που περιλαμβάνει: πάχος επιστρώματος, δοκιμή διακοπών, συνέπεια χρώματος.

 • OEM / ODM

  Δεδομένου ότι η οδήγηση GFS τοποθετεί σε δεξαμενή τον κατασκευαστή στην Κίνα για πολλά χρόνια, το κεντρικό σμάλτο έχει αναπτύξει τα εμπορικά σήματά του ZZTANK ® και CECTANKS ™. Προσφέρουμε την υπηρεσία cOem επίσης, παραγωγή βασισμένη στη λεπτομερή απαίτηση των πελατών.

  Έγκαιρος και ποιότητα που εξασφαλίζεται!

   

  Εργοστάσιο cOem

 • Ε & Α

  Η ικανότητα Ε&Α είναι η πηγή δύναμης για μια επιχείρηση στον άγριο ανταγωνισμό σήμερα. Το κεντρικό σμάλτο έβαλε τη μεγάλη έμφαση στην Ε&Α από την αρχή του. Μια ομάδα ειδικευμένων τεχνικών βγαίνει με την καλύτερη λύση για τους πελάτες. Είμαστε υπερήφανοι περισσότερων από 200 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των τύπων υαλοβερνικωμάτων σμάλτων που γίνονται κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών. Το ειδικό εργαστήριο ήταν οργάνωση για τη δοκιμή και την έρευνα. Αναπτύξαμε επίσης το ποιοτικό σύστημα ελέγχου μας.

   

  Center Enamel Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Center Enamel Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. melody wong

Τηλ.:: 0086-18520168185

Φαξ: 86-020-34112006

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)